‘Overnight’ boekweitvlokken met druiven en amandelpasta

 

Heerlijk ‘nootachtige’ smaak door de boekweit, amandelpasta en de walnoten.
Vanavond maken en morgenvroeg alleen nog opeten!

 

 

INGREDIËNTEN:

  • 5 eetl. boekweit vlokken
  • 1 eetl. gebroken lijnzaad en/of chiazaad
  • 1 eetl. amandelpasta
  • 2 eetl. zonnebloempitten
  • 1 eetl. walnoten (in stukjes)
  • 1 hand rode druiven
  • 120 ml. plantaardige melk
  • 1 eetl. lijnzaadolie

 

BEREIDING:

Doe eerst de boekweit vlokken in een potje of bakje (havermout mag ook).
Vervolgens doe je alle andere ingrediënten erbij en giet je er 120 ml. plantaardige melk overheen.
Zet een nachtje in de koelkast.
Laat ‘s-ochtends even op kamertemperatuur komen voor de lekkerste smaakbeleving.
Even goed doorroeren nog om de amandelpasta goed te verdelen.

Ik heb er ‘s-ochtends nog wat extra druiven, walnoten, een extra scheut plantaardige melk
en wat tuinkers door gedaan om hem ‘mooi’ te maken.

 

 

NOG MEER ‘OVERNIGHT’ ONTBIJTRECEPTEN?

Dit ontbijt, en nog veel meer recepten, komen uit het gratis ‘overnight’ ontbijt e-book.

Want je ontbijt is een belangrijke maaltijd. Hoe vroeg of laat je het ook eet.
Het zet de toon voor de rest van je dag. Als je zorgt voor een ontbijt met
‘langzame’ koolhydraten gecombineerd met eiwitten en iets van gezonde vetten,
raak je goed verzadigd. Je krijgt dan geen dip in je bloedsuikerspiegel.
Je kunt nu uren vooruit. Dus zonder trek in snacks, zoetigheid, tussendoortjes én
met gelijkmatige energie. Het is tevens ideaal om vetverbranding te stimuleren
en gezond op gewicht te blijven of te komen.

In dit e-book geef ik je praktische handvatten en hoop ik je te enthousiasmeren
om aan de slag te gaan met de eerste maaltijd van je dag.

Download het E-book hier: