Een stralende huid

 

Huidklachten kunnen je tot wanhoop drijven! Zeker wanneer het jeukt als een gek of juist midden in je gezicht of hals openbaart. Je hebt geen goed gevoel bij corticosteroïde zalf. Je wil op zoek naar de dieperliggende oorzaak van je huidklachten en deze op natuurlijke wijze behandelen. 

 

Samen gaan we op zoek naar deze dieperliggende oorzaak van je huidklachten. Wat ligt hier bij jou aan ten grondslag? We kunnen allerlei natuurlijke zalven, emulsies, crèmes en brouwsels maken. En dit kan zeker verzachten. Maar de oorzaak krijgen we hier vaak niet mee weg. En daar gaan we ons op richten! Je huid weerspiegelt vaak de conditie van je inwendige organen. Voeding en leefwijze zijn ook van grote invloed zijn op je huid. Daarnaast zie ik vaak een disbalans van je darmflora, lever, nieren en/of hormoonhuishouding. Erfelijkheid, infecties, allergieën en stress spelen ook een rol. We zoeken het tot op de bodem uit en laten je huid weer stralen.

 

Ik denk bij huidklachten bijvoorbeeld aan:
Eczeem
Acne
Wratten
Psoriasis
Gordelroos
Jeukende huid
Droge en rode huid

 

In het eerste consult gaan we samen op zoek naar de oorzaak van jouw huidklachten. Dit doen we door middel van veel vragen en een aantal eenvoudige testen. Er is ook de mogelijkheid tot aanvullend laboratorium onderzoek. Bijvoorbeeld als we denken dat je huidklachten een hormonale oorzaak hebben of juist vanuit je darmen afkomstig zijn. Onderzoek kan er voor zorgen dat we precies weten wat er aan de hand is en dus kunnen we heel gericht behandelen. Je stuurt in dit geval een beetje speeksel of ontlasting op naar een laboratorium. Of we nu wel of geen aanvullend onderzoek doen. Ik maak in ieder geval een persoonlijk behandelplan met als doel je huidklachten succesvol te behandelen. Zodat jouw huid weer gaat stralen.

 

Afspraak maken

 

 

Je wil:

  • De oorzaak van je huidklachten opsporen
  • Je huidklachten behandelen met natuurlijke middelen.
  • Zelf aan de slag met nieuwe kennis, inzichten en adviezen

 

Je krijgt:

  • Professioneel en gedegen gezondheidsadvies 
  • Kennis en inzicht in de oorzaak van je huidklachten
  • Persoonlijk advies over welke voeding jou kan ondersteunen
  • Advies over kruiden en andere natuurlijke middelen of crèmes
  • De mogelijkheid tot extra (lab.) onderzoek van je darmflora, allergieën of hormonen