Download gratis ‘overnight’ ontbijt e-book

Een lekker, gezond en snel ontbijt.

Vanavond maken, morgen alleen nog opeten!

 

 

Ik weet niet hoe het bij jou gaat? Bij mij is het in de ochtend meestal een race tegen de klok.  Ik sta vaak nét iets te laat op. En dan hebben we nog een peuter en een kleuter die ook moeten ontbijten. Ik ben altijd heel blij als ik de avond van tevoren mijn gezonde en lekkere ontbijt al heb klaargemaakt. Nu hoef ik het alleen nog maar op te eten!

Meestal neem ik mijn ontbijt zo uit de koelkast mee en eet ik het in alle rust in mijn praktijk op. Je ontbijt is een belangrijke maaltijd. Hoe vroeg of laat je het ook eet. Het zet de toon voor de rest van je dag. Als je zorgt voor een ontbijt met ‘langzame’ koolhydraten gecombineerd met eiwitten en iets van gezonde vetten, raak je goed verzadigd. Je krijgt dan geen dip in je  bloedsuiker-spiegel. Je kunt nu uren vooruit. Dus zonder trek in snacks, zoetigheid, tussendoortjes én met gelijkmatige energie. Het is tevens ideaal om vetverbranding te stimuleren en gezond op gewicht te blijven of te komen.

In dit e-book geef ik je praktische handvatten en hoop ik je te enthousiasmeren om aan de slag te gaan met de eerste maaltijd van je dag. Ik heb er veel plezier aan beleefd om dit e-book te maken en wens je veel inspiratie.

 

Zorg goed voor jezelf!

Lieneke

 

 

[mc4wp_form id=”2526″]