Voor wie

Je kunt met verschillende klachten terecht. We gaan op zoek naar de verschillende omstandigheden die tot je klachten leiden of hebben geleid. Denk hierbij aan voeding, leefwijze, stress, langdurige psychische druk, of een verstoring van een bepaald orgaansysteem.

 

Ik geef inzicht in wat specifiek voor jou gezond en belangrijk is op het gebied van voeding en leefwijze. Want voeding is persoonlijk en voor iedereen anders. Samen leggen we de puzzel. Op die manier kun je preventief of curatief handelen bij ziekte of het voorkomen daarvan en zorgen dat jij je lekker in je vel voelt.  

Mijn manier van werken kan ik het beste omschrijven als een combinatie van moderne westerse kennis en oude natuurgeneeskundige wijsheid. Ik kies middelen en voeding die passen bij jou als persoon. Dat maakt iedere behandeling individueel afgestemd, uniek en doeltreffend.

 

Een consult is iets voor jou als je:
•    aan je gezondheid wilt werken
•    dit op een natuurlijke manier wilt doen
•    een blijvende oplossing zoekt voor je klachten
•    zelf aan de slag wilt met nieuwe kennis, inzichten en adviezen

 

Je krijgt:
•    professioneel en gedegen gezondheidsadvies
•    kennis en inzicht in de oorzaak van je eventuele klachten
•    advies en uitleg over welke voeding en leefstijl het beste bij jou past
•    advies over welke kruiden of andere natuurlijke middelen geschikt zijn
•    de mogelijkheid tot extra (lab.) onderzoek van b.v. microbioom, bloed of hormoonsysteem

 

Meer energie

Je bent moe, moe en nog eens moe. Je wilt van alles, maar je lichaam werkt niet meer mee. Tijd om dit tot op de bodem uit te zoeken en op een natuurlijke manier weer meer energie te vinden.

Rustige & platte buik

Je hebt een opgeblazen buik. Je ontlasting is altijd anders of je moet rennen om de wc op tijd te halen. Wat er bij jou ook speelt, we zoeken het tot de bodem uit zodat jij weer rust in je darmen ervaart.

Hormonale balans

Je verandert iedere maand in een heks, je gewenste zwangerschap blijft uit of je wordt niet goed van de opvliegers. En wist je dat ook je suikergevoeligheid, stressgevoeligheid en stofwisseling hormonaal bepaald wordt. Reden te meer om balans te creëren in jouw hormoonsysteem.

Gezond op gewicht

Die extra kilo’s gaan er niet af. Wat je ook doet. En hoe kun je dit nou het beste aanpakken? Samen zoeken we de oorzaak van jouw (hormonale/darm) probleem en brengen we weer balans. Zodat jij kan afvallen en je weer lekker in je vel gaat voelen.

Een stralende huid

Huidklachten kunnen je tot wanhoop drijven! Je wilt op zoek naar de dieperliggende oorzaak van je huidklachten en deze op natuurlijke wijze behandelen.