Waarom ik doe wat ik doe!

 

Gisteren had ik een gesprek met collega’s over waarom we eigenlijk
doen wat we doen. Waar kom je je bed voor uit? Waar geloof je in?

Wat is je overtuiging? Waar wordt je blij van? Wat is je drive?
Kortom: waarom doe je wat je doet?

Ik ben geïnspireerd en heb meteen wat krabbels op papier gezet.
Want waarom doe ík nou eigenlijk wat ik doe? Waar geloof ik in?

 

 

Hier geloof ik in!

 

gezonde zaken waarom ik doe wat ik doe whyIk geloof dat heel veel mensen zich beter kunnen voelen, een betere gezondheid kunnen hebben. Veel gelukkiger kunnen zijn en meer uit het leven kunnen halen. En dat allemaal door plantaardige geneeskracht.

Het klinkt eigenlijk te mooi om waar te zijn.
Maar denk eens na, wat is de brandstof van je lichaam?

We doen het niet goed op het Westerse dieet met fastfood, snoep, witte broodjes, chips en koekjes, dat mag duidelijk zijn!  Kijk naar de kosten voor de gezondheidszorg, de hoeveelheid chronisch zieken en alle medicatie die nodig is om ons overeind te houden.

Wat als je nu besluit om je écht te voeden? Voeding met een sterke geneeskracht. Voeding die bij jou past. Voeding die je nodig hebt. Wat gebeurt er dan? Laat je verwonderen, ik beloof je dat je versteld zult staan.

Wetenschappelijke onderzoeken naar plantaardige voeding en kruiden laten dit ook steeds vaker zien.  Deze onderzoeken wil ik graag met je delen, én vertalen naar natuurlijke praktische adviezen en recepten om direct zelf mee aan de slag te gaan.

 

Want waar zijn we met zijn allen zo blind geworden? Veel van onze voeding is gemaakt in een fabriek en bevat weinig tot geen levenskracht, vitaminen, mineralen en andere belangrijke en o zo nodige stoffen. Die zijn onontbeerlijk om ons écht te voeden en om ons goed te voelen. Ons lichaam is ongelooflijk flexibel, vindingrijk en creatief om veel tekorten te compenseren. Maar op den duur ga je toch gebreken krijgen, zowel fysiek als mentaal. Toch doen we er vaak te weinig mee. Velen van ons denken dat ze best gezond eten. Redelijk in overeenstemming met de adviezen van het Voedingscentrum. En het spijt me heel erg, maar dat is echt niet voldoende, daarmee kun je niet het beste uit jezelf halen! Gezondheid is het resultaat van een gezond leven.

 

Mijn missie

 

Het is mijn missie om mensen te inspireren en te leren om zelf hun gezondheid te verbeteren en in stand te houden met plantaardige, geneeskrachtige en natuurlijke producten. Ik wil handvatten geven hoe je dit kunt aanpakken en je enthousiasmeren om hier mee aan de slag te gaan. Ik heb inmiddels zo veel bewijs gezien dat plantaardige geneeskracht écht en groots is. Mensen hebben in sommige gevallen hun medicatie niet meer nodig, ik heb ziektes zien ‘verdwijnen’, mensen voelen zich beter, lekkerder in hun vel, ze komen op een gezond gewicht en hebben zin in het leven. Er is in het leven van zoveel mensen zoveel meer levenskracht, levenslust en gezondheid mogelijk. Daar ben ik van overtuigd. En ik heb er om die reden mijn missie van gemaakt om zoveel mogelijk mensen hiermee in aanraking te laten komen. Mensen moeten weten van plantaardige geneeskracht. Weten dat er een keuze is. Kies voor meer gezondheid en levenskwaliteit, neem je verantwoordelijkheid, ga ervoor! Ik help je graag.

 

Zorg goed voor jezelf!

Lieneke

P.s. Waarom doe jij wat je doet?